tiistai 22. huhtikuuta 2014

Easter / Hellsingfors

Kyllä nämä pidennetyt viikonloput kelpaavat aina, varsinkin kun voi hypätä auton kyytiin ja painua pääkaupunkiseudulle unohtaen arjen hetkeksi. Aika kuitenkin riensi nopeammin kuin kuvitteli, mutta ainakin pääsi kavereita  katsomaan pitkästä aikaa ja nostamaan kuppia ulkosalla, kiitos upean  sään. Kesällä kuitenkin pääsee taas pidemmäksi ajaksi Helsinkiin, joten eipä pahemmin harmita näin lyhyt vierailu.


Reissulla ei pahemmin tullut tehtyä kuin ikkunaostoksia, mutta kyllä sitä jotain tarttui kuitenkin matkaan. Tuli nimittäin Cybershopissa vierailtua ja huomasin hyllyihin ilmestyneen etsimääni piikeillä koristeltua lippistä. Viimme käynnillä se oli päässyt loppumaan eli tällä kertaa päätin sitten ostaa sen, että ei jäisi kaduttamaan myöhemmin. Nyt saan kunniakkaasti kävellä rautakypärä päässä kaduilla ja ei tarvitse varoa enää mökömököpuusta käpyjä heittäviä kusipäitä.


Ps. Kuvia ei tullut tällä kertaa paskaakaan, koska unohdin kameran reissuksi kotiin eli eipä sitten päässyt näpsimään kuvia mistään reissun ajalta.. Ehkä ensi kerralla sitten. 

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo lippis, se on ollut jo omalla ostoslistalla vähän aikaa! Pitäis käydä vissii hakemassa itellenikin tuollanen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä hommata, sillä on ihan tyylikäs ja silleen. :D

      Poista