keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Recent Purchases

Varmaankin kaikki erikoisemman tyylin edustajat tietävät sen vituttavan tunteen, jos/kun löytää netistä upeita ja tyylikkäitä vaatteita, mutta näiden vaatteiden hinnat saavat lompakon itkemään verta..? Itse voin ainakin sanoa, että vielä ollessani kunnolla goottikulttuurissa kiinni en hyväksynyt päälleni mitään muita vaatemerkkejä, jotka eivät olleet tilattu tai ostettu paikan päältä esim. Morticiasta, Emp:ltä yms. Sinnehän sitten upposi satoja euroja muutamaan paitaan tai yksiin housuihin.. Oh hell no!

Nykyään metsästelenkin samankaltaisia vaatteita, mutta paljon halvemmalla Fb:ssä olevista Gootti- ja Rock-kirppiksiltä, joista löytyy silloin tällöin ihan hyviä löytöjä ja vielä kohtuulliseen hintaan. Suurena yllätyksenä kuitenkin tapahtui se, että tutkiskelin H&M:än nettisivustolla miesten vaatteita ja sieltä pamahti 2-4 vaatetta, jotka oikeasti näyttivät upeilta.. Menin siinä sitten tilaamaan nämä tuotteet, joista osa tulevat tässä postauksessa kuvien muodossa vastaan ja loput sitten, kun saapuvat aikanaan.

Etsiessäni kunnollisia kesäkenkiä Seinäjoen perus vaatekaupoista törmäsin MicMacin pirteän värisiin tennareihin, jotka eivät hintansa puolesta syöneet pahemmin budjettia ja mukaan lähtivät. Samalla reissulla tuli ostettua myös lippis hienolla fontilla ja katu-uskottavuus nousi heti pilviin.

Metal Mulisha - Cap
 MicMac - Shoes

Hieman kesäisempiä vaatteita tuli sitten H&M:ltä tilattua, mutta toivon mukaan tämän jatkuvasti vaihtelevan sään jälkeen alkaisi se pidempi lämpöjakso, niin ei tarvitse enää talvitakkeihin turvautua. Alla on kuvaa tilatuista vaateista, jotka vihdoin ja viimmeinkin saapuivat. 

H&M - College Jacket
Vailent - T-Shirt

H&M - Hoodie

6 kommenttia:

 1. Kylla ne halppiskauppojenkin (ns normistoille suunatut kaupat) tuotteet ihan yhtä katu sukottavia on. onhan ne "aidot goottimerkkien" vaatteet ihan jees.. ite en vaan oo ikinä ymmärätänyt merkki uskottavuuksien päälle paskaakaan niin kauan kun lopputlos on hyvä.. .Mietin et montahan tuotetta multa löytyy jostain merkkiliikkeestä,... Varmasti alle 10 ja niistä aiankin 5 on korsetteja. Hyvin on tähän astikkin normi vaatekauppojen vaatteilla pärjätty, aina voi tuunata niitä enemmän oman näkösiks ja just yhdistellä silleen et lopputlos on hyvä, kuten olet tehnyt nyt :))) Hyvältä näyttää :))) Tuo lippis tuo mieleen joiotain vuosii sit 2007 olisko ollut vai 2008 muodissa olleet emo lippalakit mitä sillon näky pojilla paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut sen, että jossain piireissä ne "aidot" goottivaatemerkit ovat olleet melkein pakollisia ellei sitten halua niskoilleen hirveetä paskamyrskyä, joka on kyllä erittäin hirveää käytöstä samaa tyyliä edustavilta ihmisiltä.. Ei merkkivaatteet kuitenkaan tee kenestäkään parempaa ihmistä. :D Ei sillä merkillä väliä, kunhan lopputulos on omasta mielestään hyvä. :)

   Kiitos paljon ja hyvä se on ainakin yksi lippis omistaa elämässään. :D

   Poista
 2. Se on masentavaa kun ei ole varaa pukeutua ns. omaksi itseksensä ja näyttää siltä miltä haluaisi :( Mulla on ainakin tällainen kiva pikku kriisi.. Mutta toi lippis sopii sulle kyllä ylihyvin :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä erittäin kirpaisevaa, kun ei riitä raha sellaisiin vaatteisiin mitä haluaisi, mutta kun ajattelee niitä ihmisiä jotka laittaa muotiin tuhansia euroja kuussa, niin siihen verrattuna voi olla ihan tyytyväinen. :___:Ei sun nyt kannata niin paljoa vaatteista murehtia , kun näytät kuitenkin kaikissa vaatteissa upealta! ;)

   Kiitosta vain ja yllätyin itsekkin tuosta lippiksestä. :D

   Poista
 3. Itekin etsiskelen vaatteita massakaupoista, sieltä löytää välillä ihan kivoja juttuja ja asusteilla saa paljon aikaan! Plus yleensä tulee ostettua merkkivaatteet Briteistä koska halvempaa kuin Suomessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erikoisemmat asusteet tuovat kyllä kivaa lisäystä normivaatteisiin. :D

   Oon aina luullut, että briteistä tilatessa tulee helvetinmoiset postikulut siihen päälle? o:

   Poista