lauantai 30. elokuuta 2014

Aristocrats of Evil

Kahden kuukauden työssäoppimisjaksosta on jo melkein puolet käytynä ja vielä pitäisi yksi kuukausi jaksaa ponnistaa, että pääsisi takaisin koulun penkille. Kouluakin on taas vaihteeksi ikävä, kun ei sielläkään ole tullut oltua viimme lukukauden jälkeen. Uskallan siis sanoa, että kyllä asenne koulua kohtaan on muuttunut sitten tässä vuosien varrella ja vielä ihan hyväänkin suuntaan.

Tein viimme viikolla muutaman tilauksen Emp:lle ja itselleni aivan tuntemattomaan Junkard.fi -nettikauppaan, josta löysin aivan yli upean paitasen.. ;___; Löytämäni Occult -paita oli hieman samankaltainen kuin Kill Star:in upeahkot vaatteet, mutta tämä oli vaan edullisempi. Emp:ltä tilasin pipon syksyn kylmiä säitä varten ja samalla myös uudet piilolinssit, koska edellisen postauksen punaiset piilarit olivat vissiinkin viallisia..yksi nimittäin hajosi silmään ja toinen taas piilarikoteloon.


Valokuvaus rikkinäisellä kameranjalalla on kyllä erittäin lystikästä, kun pienikin tuulenvire tai muu häiriöntekijä saa kameran kallistumaan maahan ja pahimassa tapauksessa pudottamaan koko kameran . Uuden jalan ostaminenkin on edessä, mutta  täytyy yrittää vielä selvitä tällä niin kauan kuin on mahdollista.

Cap - Vixxsin
T-shirt - Junkyard XX-XY
Trousers - ? ? ?
Shoes - Impuls

6 kommenttia:

 1. Oo kivoja löytöjä ja coolit kengät :3

  VastaaPoista
 2. Tuun ryöstämään sun vaatteet : D Oon ihan hulluna noihin occultickuoseihin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekkin haluisin tuollaisia vaatteita kaapit täyteen.. :D mutta Suomesta harvemmin löytyy kovinkaan paljolti tai ainakin on sitten yli kalliita.

   Poista
 3. Aika villit silmät :D Tykkään paljon tästä asusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin? :D Kiiitos paljon Anniina! C:

   Poista