perjantai 19. syyskuuta 2014

Diabolic Crush

Syksyn tulessa ihmiset vain lisäävät koko ajan vaatteita ennen pihalle lähtöään, mutta itse taas alan vähentämään vaatekerrointa, koska syksy on juuri sitä täydellisintä aikaa milloinka ei ole liian kuuma tai liian kylmä. En ymmärrä ylipäätään miksi eräät ihmiset valittavat ensin kesän kuumuudesta, mutta syksyä kohden aletaankin vinkumaan kylmyydestä ja viimasta.. Juuri senpä takia suosin enemmän syksyä, kun talvi ei ole vielä ihan ovella, mutta ei kuitenkaan ole enää kesäkään.

Lähiaikoina ei ole tullut oikein saavutettua tai myöskään tehtyä mitään kovin mainittavaa, mutta viikonloppuna tulee lisää nauloja arkkuun, kun täytän 20 ja olenkin virallisesti jo päässyt pahimmasta teini-iästä. En sinänsä odota enää mitään ihmeellistä tästä ikähypystä, koska numeroita vain tulee lisää ja eikä kuitenkaan se vaikuta paljonkaan nykytilanteeseeni. Toinen hyvä juttu tässä kuussa on se, että työssäoppiminen päättyy vihdoin ja viimmein kuun lopussa. Paluu kouluarkeen jatkuu ja pääsee jälleen puuduttamaan aivonsa koneiden ääressä eli hyvä loppuvuosi tulossa.


Saatoin ehkä vahingossa innostua muokkailemaan kuvia tylsyydessäni, mutta omasta mielestäni olen iha tyytyväinen tulokseen, koska asukokoaisuuteni toi kivaa särmää syksyiseen maastoon. Kuvassa olevat housut tuli hommattua yhden lempiartistini luomasta nettikirpputorilta ja maksoivat erittäin vähän loistavaan kuntoonsa nähden. Me very happy happy!

4 kommenttia: