lauantai 31. tammikuuta 2015

Tammikuun kuulumiset

Tammikuun lähestyessä loppuaan ajattelin taas palata blogin puolelle kirjoittelemaan ja päivittämään tämän hetkisiä kuulumisia elävästä elämästä.. Vuoden vaihtumisen jälkeen päätin tehdä muutamia muutoksia järjettömän sekalaiseen arkeen ja päätin vaihtaa ainaisen roskaruoan mässäilyn hieman terveellisempään suuntaan. Ainaisen on/of -lenkkeilyn muuttaminen muutaman tunnin hölkkäys-sessioksi päivässä, ainaisten mikrohampurilaisten vähentäminen ja alkoholin suurkulutuksen lopettaminen on ollut yhdet järkevimmistä teoista aikoihin.

Liikunnallisen ilon löytämisen lisäksi tuli myös kaivettua kaappien kätköistä, vuodelta kivi ja keppi hankittu kirjastokortti ja sitten vain suunta kohti kaupunginkirjastoa. Suunnitelmissa oli aluksi vain käydä lainaamassa äidinkielen-kurssille tarvittavaa materiaalia, mutta ihan mielenkiinnosta tuli stopattua psykologiaa käsittelevälle osastolle. Koulun vähäisten psykologian -kurssien takia on ihan mielenkiintoista lukea aiheeseen liittyvää kirjallisuutta, varsinkin erilaisista persoonallisuksista. Valikoimasta löytyikin kaksi erittäin mielenkiintoista opusta ja tulikin molemmat sitten kaapattua mukaan.


Perjantaina postia hakiessani huomasin viikko takaperin tekemäni tilauksen KillStarille saapuneen ja kyllä vain hymy levisi kasvoille estelemättä. Kukkaroa runsaasti keventävä tuo tilaus olikin, vaikka kyseessä onkin pelkkä paita ja siltikään ei katumuksen häivääkään pakettia avatessa. Ensimmäiseksi tilaukseksi kyseisestä verkkokaupasta tämä oli erittäin onnistunut lyhyen toimitusajan ja kotiin kuljetuksen vuoksi eli taitaapa tulla joskus tulevaisuudessa tehtyä taas kauppoja.


En yleensä ole kovinkaan värikkäiden vaatteiden ystävä, mutta tämän paidan haaleat värit ja suurehko koko tekevät siitä juuri täydellisen arkipaidan. Varsinkin paidassa oleva kuunsirppi tuo kivan säväyksen värien sekaan ja paita taitaapi olla nyt ehdoton suosikki vaatekaappini sisällöstä.


Tämmöisen pienen päivittelyn jälkeen voikin taas hyvillä mielin siirtyä jatkamaan viikonlopun viettoa ja lukemaan lainattuja kirjoja paremman tekemisen puutteessa.

2 kommenttia:

  1. oot oikee malli :3 ihania kuvia ja sinä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awww kiiitos paljon Klaudi! :33 <3 Malleus on silti kyllä kaukana. :''D

      Poista