keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Opportunities for Eternity

Kevättä kohti jammaillen, joka tarkoittaa vaatekaapin tyhjentämistä lattialle ja vaatekasojen lajittelu alkakoon. Turhaakin turhempia vaatteita ja varsinkin pieneksi jääneitä sellaisia löytyy enemmän kuin tarpeeksi, mutta eipä siltikään ole raaskinut heittää niitä pois, vaikka kaapin sisältö pursuaa ulos oven avatessa. Järkevästi ajatellen pitäisi varmaan päästä eroon vanhoista vaateparsista ennen uusien hankkimista, mutta mitäs sienistä kun tykkää pienistä.

Tänään tuli mukavasti koulun jälkeen vietettyä laatuaikaa, jokaisen nuoren ja aikuisen ei niin arvostamassa paikassa elikkäs hammaslekurilla, eikä kyllä mitenkään nautinnollinen reissu ollut. Valitettavasti yhdelle alahampaalle piti aloittaa kuun alussa juurihoito ja voin sanoa kaikille hammaslääkäreitä kammoaville ihmisille, että hampaiden hoito on erittäin suotavaa ja lääkärille kannattaa varata aika ainakin kerran vuodessa! Terveisin hammaslääkäreitä paniikissa pureva potilas.. 

Tänään räpsityissä kuvissa melkeinpä kaikki vaatteet ovat vaatekaapin perukoilta löytyneitä ja hieman pölyttyneitä pitkän ajan takaa , mutta toivat kyllä kivaa särmää arkilookiksi. Ainoastaan päällä oleva takki on jokunen päivä sitten postilootaan ilmestynyt uudistus ja nyt yksi vaatekaappini suosikeista.

Outfit of the day
Jacket - Rock Rebel by Emp
Shirt - Contemporary
Jeans - Firetrap
Shoes - Impuls

Harvemmin olen nykyään blogia päivitellyt.. en tiedä johtuuko vain saamattomuudesta vai onko värikäs kouluelämä syönyt kaiken vapaa-ajan, mutta eiköhän tästä nyt kevättä kohden ala tulla enemmänkin kirjoittelua ja kuvia tänne. Siispä siihen asti.. auf Wiedersehen!

2 kommenttia:

  1. Uskaltaako kysyä mistä moinen jumalainen takki on ostettu vai jääkö taikurin salaisuudeksi? On meinaa aivan mahdottoman upea ilmestys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emp:ltä tuli takkinen tilailtua, kun hintaa oli pudotettu soppelisti omalle budjetille sopivaksi. :)

      Poista