sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Sunnuntain pohjanoteeraus

Joskus sitä alkaa pohtimaan miksi vaivautua yrittämään jotakin, jos se osottautuu kuitenkin aivan turhaksi?  Varsinkin jos sama virhe tapahtuu toistamiseen, eikä ole ottanut opiksi vieläkään. Nimittäin muutama kuukausi sitten vanha läppärini irtisanoutui tehtävistään ja valitettavasti kaikkia kuvia ei pystynyt yllättäen sen raunioista pelastamaan. Parisen vuotta sitten tapahtui melkeinpä täysin samoin, mutta silloin ei onnistunut pelastamaan ollenkaan kuvia tai muitakaan tiedostoja.. Datanomiksi opiskelevalta nuorelta tämä on kyllä oikea pohjanoteeraus.

Anygays tänään aamulla vanhoja blogitekstejäni lukiessani ja tarkoituksena poistaa muutama blogin ulkonäköä muokatessa pilalle mennyt teksti, niin toistamiseen onnistuin sössimään asiat kunnolla.. Tämän hetkisen läppärin lagimisongelmat eivät osanneet valita parempaa hetkeä, vaan tietenkin juuri hektisen herkällä hetkellä näyttö alkaa välkkymään kuin yökerhojen kattolamput ja sitten tuleekin muutaman sekunnin pimeys. Alunperin muutaman tekstin poistaminen muuttuikin blogitekstien holokaustiksi ja puolet teksteistä menivät menojaan.  Kaikki viiden vuoden takaiset tekstit ja kuvat katosivat tuosta vain, mutta minkäs sille enää tekee..

Jäljelle jääneistä teksteistä katsoin ns. "parhaat palat", jotka sitten päätin säästää ja jättää tänne blogiin. En tiedä moniko enää tätä blogia seuraa, koska bloggaaminenkin on ilmeisesti jollain tasolla tekemässä kuolemaa ja muuttumassa vloggaukseksi. Rehellisesti sanottuna voin myöntää, että en usko olevani persoona, joka pystyisi esiintymään videoissa luontevasti tai edes uskottavasti. Sinänsä olisi kuitenkin ihan mielenkiintoista kokeilla tekemällä muutaman videon ja katsoa miten se onnistuu, mutta miten on..
Hyvä vaiko Huono idea?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti