torstai 1. lokakuuta 2015

Just shy, Not antisocialViikko alkaa lähestyä loppuaan ja pitäisi yksi päivä vielä sinnitellä koulun pehmustetussa dataustuolissa tuijottaen näyttöä, jota ei tietenkään tee valmiiksi jo kotonakin. Pitäisi varmaan yrittää kehitellä muutakin elämää kuin tämä 24/7 koneella oleminen, mutta somesta irtautuminen tuntuu liian haastavalta duunilta, joten saattaapi jäädä haaveeksi vain.

Haasteista puheen ollen.. eilen koulussa, NY-kurssilla saimme kuulla tulevista tapahtumista minne pääsemme esittelemään kyseistä Nuori Yrittäjyys -ohjelmaa (ei hajua miksi?) ja samalla tuoda juuri rekisteröityä yritystämme esille tuotteidemme mallikappaleilla. Ensimmäinen esitelmöinti on ilmeisesti ensi viikon alussa koululla olevalli avointen ovien päivillä, johon pitäisi soppeli määrä ihmisiä osallistua ja toinen tapahtuma onkin sitten 29.10 Kauhavan yläkoululla. Näitä voisi pitää aivan mahtavina mahdollisuuksina ja kokemuksina, jos ei inhoaisi esiintymistä suurille yleisöille aivan hirveästi.. Käsien tärinää tai ramppikuumetta ei vielä pahemmin tunnu, mutta innolla odottaen esittelypäivää.. :D


Keskiviikkona tuli myös smurffeiltua pitkästä aikaa kunnolla kameran eteen kiitos kohtuullisen hyvän ilman ja syksyisen sään. Valitettavasti kameran jalustan yhden jalan TAAS hajottua kuvaaminen taitaa jäädäksi vähäksi aikaa, kunnes menen ostamaan uuden tilalle. En edes muista mistä jalusta on tullut ostettua, mutta hinta-laatusuhde kertoo kaiken tarvittavan ilmeisen hyvin. 

Kuvien ottamisen ja koneelle lataamisen jälkeen aloin katsoa hieman tarkemmin peiliin huomaten, että en ole enää kävelevä rautakauppa kasvoiltani. Kaikki vaivalla hankitut korut ovat siinä pikku hiljaa kadonneet samalla vieden sitä omaa persoonallisuutta vähän mukanaan. Venytyskorutkin ovat kadonneet jostain syystä korvista ja vaihtuneet ihan normaaleiksi korvakoruiksi eli kysynpä siis itseltäni, että "Mitäs vittua täällä tapahtuu?" Onneksi kuitenkin siniset hiukset tuovat valonpilkettä pimeyteen tai noh väriä harmaaseen länttiin.


Beanie - Only & Sons
Hoodie - H&M
Shirt  - Originals
Panter Jeans- Byther

Ps. en tiedä miksi kuuntelen tälläistä musiikkia, mutta tämä kipale on soinut koko päivän päässä ja en edes ole muistaakseni kuin kerran kuullut ennemmin radiosta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti