sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Medicine for my soul

Koulukiireiden painaessa päälle on välillä hyvä vain pudottaa mieltä painavat asiat harteilta ja keksiä hetkeksi jotain muuta tekemistä unohtaakseen kaiken edes muutamaksi tunniksi. Koko viikonlopun ajan olen yrittänyt ahertaa tulevan viikon diaesitystä varten sormet ja aivot kuoliossa, eikä siltikään tunnu riittävän aika mitenkään homman hoitamiseen.. Joten napautin läppärin kannen kiinni, otin kameran olalle ja lähdin vaeltamaan ulkosalle päästelemään höyryjä.

Pikku hiljaa laskevan auringon valon ja "raikkaan" filtterin läpi suodatetun ilman yhteisvaikutuksen voimalla tuli käveltyä pitkin luontoa ja näpsittyä kuvia pienistäkin asioista, jotka tulivat vastaan. Silti niinkin monesta kuvasta mitkä tuli otettua, niin vain muutama päätyi laitettua tänne ja loput saavatkin jäädä koneen syövereihin odottamaan tulevaa. 


Ehkä sitä tästä taas jaksaa vielä muutamisen tuntia ahertaa tuon esityksen parissa ennen kuin aivot menee täysin off-asennolle ja pitkäaikainen urani koomapotilaana jatkuu taas kerran. Huomenna onneksi sentään tulee taas hieman rahaa, joten ehkä sitä voisi tilata pitkästä aikaa jotain piristävää materialismia heti viikon alkuun.. Mutta nyt takaisin kouluhommiin ja niin pois päin.

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniita ja jotenkin haikeita :)
  Tsemppiä kouluhommiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! Kyllä siitä ahkeralla tsemppailulla ja keskittymisellä selviää! :)

   Poista
 2. Erittäin hyviä otoksia mielenkiintoisista kuvakulmista ja ilmeisesti kunnollista järkkäriä käytetty tässä? Suosittelen katsomaan facebookista tai muualta netistä, että löytyisikö valokuvauskilpailua mihin lisätä kuva tai pari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juu käytössä on Canonin EOS 1100D elikkäs ihan perus hyvä järkkäri, jota on tullut jo parisen vuotta käytettyä ja pitääpäs laittaa korvan taakse, jos sitä jonnekkin kilpailuun kuvia laittaisi.

   Poista