lauantai 12. joulukuuta 2015

Let's Be Naughty

Kellojen kilinä ja joululaulujen jatkuva soiminen alkaa tulla pikku hiljaa sulaneiden aivojen kanssa ulos korvista, eikä edes ole vielä jouluaatto lähelläkään. Hirveät ihmismassat pyörien ja hyörien kaupoissa kädet täynnä joulutavaroita, eikä kiireeltä näköjään voi välttyä mitenkään. En haluaisi vaikuttaa hirveältä joulunvihaajalta, mutta eikö tätä jouluvillitystä voisi viettää vähemmällä kaaoksella ja pakonomaisella kaupallisuudella?

Tässä muutamien kuukausien aikana olen tehnyt myös toisenkin huomion liittyen opiskeluun ja koulussa käymiseen eli jatkuvat myöhästelyt ja kesken koulupäivien poistuminen. En vain yksinkertaisesti pysy jatkuvien varhaisten herätysten ja pitkien päivien tahdissa, kun pitäisi samalla opiskella pää sauhuten uusia asioita. Tuntuu kuin keho ei pysyisi enää arjen tahdissa, vaikka kuinka paljon yrittää nukkua ja levätä ilman tuloksia. Hylättyjä kursseja ei onneksi ole pahemmin tullut eli kuitenkin on niistä päässyt läpi, vaikka numerot eivät tyydyttäviä parempia olekkaan. Katsoo nyt, jos piakkoin alkavan loman jälkeen saisi uutta puhtia opiskeluihin tai edes kehiteltyä jonkinlaisen hätäratkaisun.

Hiusten vaihtaessa jälleen väriä mielialan heittelyjen mukana, niin on myös kaikkea posiivistakin ehtinyt tapahtua ja voisi sanoa olevansa ihan tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseen ihmissuhteiden ja itsensä kanssa. Ensi viikolla alkavan loman myötä ajattelin tekeväni pientä reissua ympäri Suomea ja unohtaa hetkeksi vähäisenkin negatiivisuuden keskittymällä niihin positiivisiin asioihin mitä tällä hetkellä on ja ottamalla niistä kaiken ilon irti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti