lauantai 19. joulukuuta 2015

She Gets Revenge

Joululoman alkaessa ja koulukirjojen heittäminen nurkkaan odottamaan ensi vuotta, voi vain huokaista helpotuksesta ja ottaa vihdoinkin rennosti. Mikäs sen parempi tapa onkaan aloittaa lomaa käymällä McDonaltsissa nolaamassa itsensä parisen kertaa ja hankkimassa itselleen mäkkiläskin mainetta itsevarmalla asenteella. 

Samana iltana tuli myös lähdettyä viihteelle kaverin kanssa Bar 15:sta, kun sielä esiintyi Pantera - Tribute ja oli kyllä mukavaa vaihtaa kuulumisia Ertzun kanssa hyvän musiikin kuuntelun ohella. Muutaman paukun otettua sai hyvin pidettyä fiilikset korkealla, vaikka olikin jäädä väkijoukon jalkoihin ja saaden samalla naaman täyteen moshaavien hevareiden harjaksia. 


Ajelin siinä myös sivusiiliä jälleen, kun hiukset ovat ehtineet kasvaa vauhdilla takaisin, eikä se enää mielyttänyt omaa silmää ollenkaan. Joskus olisi vain helpompi vetäistä hiukset kokonaan pois ja alkaa käyttämään peruukkeja, niin ei tarvitsisi jatkuvasti muokkailla hiuksia.

Huomasin myös blogista kadonneen muutamia lukijoita, joka ilmeisesti on monissa muissakin blogeissa tapahtunut. Ilmeisesti ihmisten vanhoja Google/Blogger -profiileja on sitten menty poistamaan täältä ja se sitten selittää tämän mysteerisen lukijoiden katoamisen. :D Mutta toivottelen tässä nyt hyviä lomia kaikille (vaikka ei sitten lomaa olisikaan)!

2 kommenttia:

 1. Ai, joltain muultakin lähtenyt lukijoita, mietinkin jo että miksi niin monet ''lopetti lukemisen'' vaikken omasta mielestä nyt kovin kauheasti juttujen tasoa ole huonontanut! :D

  Hyviä kuvia susta muuten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ilmeisesti kaikilta on sitten muutamia lukijoita kadonnut eli ei johdu varmastikkaan teksteistä. :D Onhan se tavallaan hyvä, että niitä käyttämättömiä tunnuksia poistellaan, vaikka lukijoita sitten voikin kadota huomattavia määriä.

   Oi kiitos paljon! :)

   Poista