sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Nothing really matters

Lauantaina herätessäni siinä about kolmen aikoihin päivällä, muistinkin yölliset ja erittäin kosteat puuhailut vessan puolella.. Yölliset neronleimaukset ovat erittäin mielenkiintoisia, varsinkin toteuttaessaan niitä aivan unenpöpperöisenä ja silmät ummessa. Torstaina tehdyn värinpoiston jälkeen hiukset ovat olleet aika huonossa hapessa, koska kahden värijauhe-pussin lisääminen aineseokseen..Nooh se nyt ei ollut kovinkaan kannattava idea, vaikka väri lähtikin helposti hiuksista. Latvat rahisi lattialle lumisateen tavoin  ja kyyneleet vierähti poskelle, ainakin henkiset sellaiset. Operaation lopuksi piti sitten hieman saksilla ja koneella lyhentää hiuksia puolelta jos toiseltakin, että pahimmat vahingot saatiin haudattua maton alle.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä päätin piristää värinpoistosta traumatisoituneita hiuksia lisäämällä niihin oikein ison annoksen hoitoainetta, jonka seassa oli annos Pillarbox red-väriä. Lopputuloksen voi nähdä hyvin alla olevista kuvista, jotka tuli räpsittyä päivemmällä vesisateen ja viiman keskellä.

Hoodie - H&M
Shirt - H&M
Necklace - Alchemy Gothic
Trousers - Byther
Boots - Demonia

Kerrankin onnistuin värjäämään hiukset siten, että väri jopa näyttää siltä miltä sen kuuluukkin ja voin nyt vihdoikin sanoa: "Vittu ja viimein se on hyvä!". Päivän asukokonaisuuskin sopii hiusten kanssa ihan mukavasti yhteen, eikä tarvinnut koko vaatekaapin sisältöä vetäistä lattialle ja miettiä mikä sopii punaisen kanssa.

2 kommenttia:

  1. Oon aina liputtanu punasten hiusten puolesta, joten tämä on oikein muy bien~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! Punainen on oikein mukava väri, varsinkin hiuksissa. :3

      Poista