sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Ristus notta ku ahristaaKoulua pukkaa huutista, kuin joka tuutista ja nyt voi hetkeksi pudottaa paperit ja kynät kädestä. Tällä hetkellä voisi sanoa, että asiat rullaa ihan mielekkäästi koulussa ja myöskin vapaa-ajalla ja ei ole pahemmin fiiliksetkään huonolla jamalla. Ainoastaan jatkuva kiire ja koulutehtävien deadlinet ehkä hieman ahdistaa jossakin määrin, mutta ei muuta kuin kofeiinia suonet täyteen ja ahertamaan silmät  ristissä.

Tämän viikon puolessä välissä pääsimme (tai jouduimme) menemään Nuori Yrittäjyys-kurssilta mainostamaan omia yrityksiämme Opinlakeus-messuille, jotka järjestetään kerran vuodessa Seinäjoki Areenalla. Parin päivän kestäneillä messuilla pyrimme kaverin kanssa herättämään ihmisten kiinnostuksen yritykseemme ja tuotteisiin, mutta jostain syystä ihmiset yrittivät parhaansa mukaan kiertää esittelypöytämme. Flunssaisena ja suoraan sängystä nousseena ei kyllä pahemmin ihmisiä saa houkutelluksi katsomaan ilman kipollista karkkeja ja niiden loppuessa ihmiset kaikkosivat nopeammin kuin paska pöntöstä. Vähät väliä poistuimme kyllä myös kiertelemään messujen koulutarjontaa jatko-opintojen toivossa ja ihme kyllä sieltä jopa löytyi ihan mieluisia koulupaikkoja. Ainakin nyt on saanut hyviä vaihtoehtoja mihin hakea tulevissa yhteishauissa ja nyt täytyykin yrittää saada koulu suoritettua alta pois. 

Tässä olisi myös opintopaikkojen haun ohella suunnitteilla tehdä jälleen värin vaihtoa hiusten suhteen ja värinpoisto on siis jälleen kerran edessä tälle kuontalolle. Jos sitä nyt tulevalla viikolla pääsisi raahautumaan markettiin ja ostamaan sitten tököttiä, jolla tämän sekavärin saisi lähetettyä takaisin helvettiin mistä se on päähän ryöminytkin. Ehkä sitä joskus tulee olemaan taas tyytyväinen hiuspehkoonsa(?)


2 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän hieno banneri, pakko ölähtää sen verran sokerihumalaisilla aivoillani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Yöllä kun saa inpiraation, niin se on hyvä toteuttaa. :D

      Poista