perjantai 8. tammikuuta 2016

Splash in

Hyvää alkanutta uutta vuotta vain kaikille ja toivottavasti kaikilla sujui lomat hyvin! Tässä pikku hiljaa arkeen palautuessa en ole jaksanut pahemmin muuta tehdä kuin opiskella ja nukkua. Lähes jokaisena päivänä olen mennyt jo kuuden maissa illalla nukkumaan ja heräillyt sitten aamulla vähän ennen koulun alkamista, joka on sinänsä erittäin karmivaa normaaliin unirytmiini verrattuna. 

Tein joululomalla "muutaman" tilauksen saatuani mukavan summan rahaa tilille ja tänään muutama paketti saapuikin kotiovelle posteljoonin mukana. Ehkä kalleimmat tilaukseni tulivatkin juuri KillStarilta (yllätten) ja mikäs sen mukavampaa viihdettä perjantaille onkaan kuin availla innoissaan paketteja lattialla.


Ensimmäisessä paketissa tulikin kauan himoitsemani niiteillä ja kvartsikideillä koristelu rannekoru, joka on erittäin tyylikäs nahkaremmineen. Aika hintava rannekoruksi, mutta kerranhan sitä vain eletään tai ainakin hyvin todennäköisesti vain kerran. Muutenkin kvartsikiteiden mystisyys ja vaikutus ihmisiin tuo vain lisää mielekkyyttä käyttää kyseistä korua.


Toisessa paketissa tulikin muuta päälle pantavaa ja sanoisin, että ovat myöskin hintansa väärtejä. Pitkän aikaa olin harkinnut tilaavani tämän kyseisen PLZ DIE -collegepuseron, koska paidan pirteän pinkki väri ja karmivan kiehtova sanoma veivät suoraastaan sydämmeni. Väri ei tosin sovi monienkaan vaatteiteni kanssa, mutta eiköhän kuitenkin sopivia vaateyhdistelmiä vielä synny.

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisenä tulee repaleinen ja pikimusta, hupulla varustettu neule, joka sopii täydellisesti tämän ajan keleihin. Pitää hyvin lämpöisenä ja mikä parasta, sopii täydellisesti vaatekaappini mustaan valikoimaan. Pidän myös neuleen reippaasta pituudesta, koska  se yltää hyvin vyötärön alapuolelle.


Vuoden ensimmäinen postaus oli näemmä täysin vaatteisiin perustuva, mutta eiköhän muitakin aiheita tule vielä, varsinkin kun tämän vuoden aikana tulee monet asiat muuttumaan hyvillä tavoin. Toivottelen vielä hyvät viikonloput kaikille ja poistun Netflixin kiehtovaan maailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti