torstai 28. tammikuuta 2016

Touhutorstailua nahkajorman kanssa

Touhut..orstaihan se täällä tänään ja mikäs sen parempi tapa aloittaa päivä, kuin nukkua oikein mielekkäästi pommiin ja myöhästyä parisen tuntia koulusta.Onneksi luokkamme on jo tunnettu entuudestaan myöhästymisistä ja kesken koulupäivän katoamisista, niin stressiä ei tarvitse kovin paljon asiasta ottaa. Kuolettavan varhaiset herätykset ja yökukkujan-titteli eivät oikein kulje käsi kädessä, varsinkaan aivojen osalta. Aamulla voi kyllä päästä sängystä ylös ja raahautua naama maata pitkin koulunpenkeille, mutta kenenkään on turha olettaa keskittymisen ja hereillä olemisen kuuluvan samaan pakettiin. Kirottu olkoon pärisevät aivot, jotka eivät voi ihmisten aikaan mennä nukkumaan!

Onneksi aamukoomailut ja muunkin töttöröö olon saa nujerrettua kofeiinin voimalla ja taas selvittiin yhdestä koulupäivästä lähes valveilla. Kotiin tullessa oli myös posiitivisena yllätyksenä lootaan ilmestynyt uudet pöksyt. Ebaytä tutkiessani viime viikolla näkövinkkeliini iski Lip Servicen simppelit tekonahkahousut ja vielä ihan kohtuullisella hinnalla. Ainoa asia mikä mieltä ahristaa vaatteita ostaessani netistä on vaihtelevat kokomerkinnät ja mitat. Kertaakaan ei ole ollut liian pieniä tai suuria, mutta silti se pelko ikävästi takaraivossa koputtaa aina tehdessä tilausta. Onneksi tälläkin kerralla housut olivat  juuri oikean kokoiset ja tuovat täten kivaa piristystä arkityyliin ja vaatekaappiin.

Jacket - Rock Rebel (EMP)
Shirt - Pompshop
Necklace - Alchemy Gothic
Pants - Lip Service

Illan suunnitelmissa on myös vihdoin ja viimein päättää sekasikiön väristen hiusten päivät ja työntää roima annos värinpoistoa pehkoon. Kaapissa on neljä purkkia Directions-shokkivärejä odottamassa tulevaa, mutta nyt pitäisi ensin päästä vanhasta väristä eroon ja antaa hiusten toipua tulevasta ydiniskusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti