sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Life is all rainbows and unicorns

Ensi viikolla alkavan työssäoppimisen myötä opiskelut lähestyvät pikku hiljaa loppuaan tai ainakin suurimalla osalla. Edellisen työssäoppimisen osalta opinnot hieman pitkittyy omalta kohdaltani, mutta kyllä se päättötodistusta vielä tästä koulusta tulee. Jotenkin tätä tulevaa työssäoppimista odottaa paljon enemmän, kun tietää saavansa tehdä sen koululla, eikä tarvitse lähteä aivan vieraaseen ympäristöön. Työtehtäviäkin ilmeisesti tulee olemaan reippaasti, niin ei ainakaan tarvitse istua turhan panttina.

Pari päivää kestäneen kevätsään aikana tuli pistettyä hieman kevyemmät vaatteet päälle ja lähdettyä ajelemaan Törnävälle päin, joka tulee olemaan Provinssirockin aikaan täynnä ihmisiä ja pauhaavaa musiikkia. Tarpominen auraamattomalla puistotiellä ja korkeiden lumihankien ylittäminen tuntui suorastaan vaivalloiselta, varsinkin kenkien täyttyessä pullolleen lumesta. Jos tämän olisi tiennyt, niin tennarit olisivat saaneet vaihtua kotona maihareihin ja lumi olisi saanut kyytiä.


Hihaton toppi ei ehkä vielä oikein sovi tämän ajan keleille, vaikka kuinka lämminenhenkinen yksisarvinen siinä virnistäisikin.. Noooh saipahan muutaman kuvan kuitenkin siitä räpsittyä.  Kyseistä paitaa tilatessani päätin tarkistaa myös oman tilaushistoriani KillStarilta ja huomasin sen täyttyneen ihan mukavasti vuoden aikana. Tätä menoa spontaaninen shoppailu lähtee aivan käsistä, jos en nyt pidä pientä taukoa nettikaupoista ja keskity johonkin muuhun koukuttavaan tekemiseen (Netflixin tuijotteluun ja Batteryn hörppimiseen).


Top - KillStar
Bracelet - KillStar
Pants - Lip Service
Shoes - JESSEi kommentteja:

Lähetä kommentti