torstai 31. maaliskuuta 2016

If the Crown Fits

Tööt, sana joka kuvastaa tämän hetkisiä fiiliksiä ja tuntemuksia oikein mainiosti. Ei nimittäin taaskaan saa oikein mitään aikaiseksi, niin kotonaan kuin työssäoppimisessakaan. Jos saamattomuudesta ja laiskottelusta tehtäisiin kansainsvälinen urheilukilpailu, niin olisin kyllä varmasti ensimmäisellä tai toisella palkintosijalla (ilman ylväkästä rehentelyä).

About kuukausi takaperin päähäni pälkähti hauska idea, että: "Hei, entäs jos vetäisin kokonaan blondeiksi!", johon hiukset suorastaan ilomielin lähtivät mukaan. Värinpoiston jälkeen punaisista hiuksista tulikin *yllätys yllätys* sekavan oranssit, joka oli ihan hupaisan näköistä jonkin aikaa. Pidettyäni n. kolmen viikon hoitopaussin hiusväreistä, kävin ostamassa lisää tätä ei hiusystävällistä tököttiä ja lopulta sain hiuksista melkoisen vaaleat ellei hieman pinkihtävää sävyä lasketa. Sangollisen hiusöljyä ja muiden tököttien kanssa hiukset ovat pysyneet suhteellisen hyvässä kunnossa, vaikka kuivia päitä onkin pitänyt armottomasti katkaista. 
Hiukseni olisivat olleet omasta mielestäni juuri perfectot, mutta erään kohtalokkaan yön seurauksena hiukset päätyivät sitten takaisin lähtöpisteeseen eli kirkkaan punaisiksi. Suosittelen suihkuun mennessä ihmisiä katsomaan pistääkö hiuksiinsa hopeashamppoota vai sitten punaista värimaskia.. Lopputulos nimittäin saattaa olla erittäin koominen ja samalla myös traaginen. Nyt siis olen taas punapäänä, enkä jaksa enää asialle mitään tehdä. Oh well.. aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.

Täytyy jatkossa yrittää vähentää näitä hiusaiheisia postauksia ja yrittää saada elämälleen jotain muutakin suuntaa. Ehkä. Ei. Hiukset.

2 kommenttia:

  1. Punaiset ovat hienot :) Ja hiukset ylipäätänsä ovat asia mistä saa tehdä postauksia ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! No hyvä, että jotakin kiinnostaa nämä jatkuvat hiuskirjoitukset. :D

      Poista