maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kuvausprojektia pukkaa.

Hiiohoi ja banjot soi! Työssäoppiminen on lähtenyt mukavasti käyntiin ja ensimmäinen kuvausprojekti tuli saatua perjantaina päätökseen. Koulutuskeskus Sedun eri alojen esittelyvideoiden kuvaus on koko työssäoppimisen vaativin ja aikaa kuluttavin, mutta siltikin mielenkiintoisin työ. Tällä viikolla kävimme kuvaamassa matkailualan opiskelijoiden työskentelyä ja matkailukokemusen järjestämistä ulkomaalaisille vieraille Ähtärin poropuistoon.

Parin päivän kuvaamisen aikana ehti materiaalia kertyä mukavasti, niin videoina kuin kuvina, ja piakkoin voikin aloittaa videon editoimisen. Aikataulutus tosin on sen verran tiukka, että huomenissa menemme jo tutustumaan seuraavaan alaan ja ilmeisesti kuvaamme myös sen tämän viikon sisällä. Hommaa siis riittää, niin koulussa ja myös kotonakin, koska työurakkaa ei voi jättää pelkästään koulussa tehdyn ahkeroinnin varaan. Onneksi työskentely ja suunnittelu on kuitenkin täysin itsenäistä, niin ei ole ketään koko ajan selän takana vahtimassa ja saa pitää taukojakin oman mielensä mukaan.  

Tänään aamulla tuli myös soitettua päivystykseen, koska viikonlopun aikana viisaudenhammas päätti lohjeta sen verran pahasti, että oli pakko lähteä y-talolle poistattamaan se. Voi vittu suorastaan mitä riemua se oli, kun hammas ei millään suostunut irtoamaan suusta ja puudutuskaan ei tuntunut auttavan siinä tilanteessa yhtään. Siinä maatessani kuuntelin vain kuinka pihdit vääntelivät hammasta eri suuntiin ja hoitajat siinä yrittivät väkisin saada hampaan irti, joka ihme ja kumma lopulta lähtikin sitten. Hammas oli niin vääristyneen ja tulehtuneen näköinen, että olisi tehnyt mieli mäsäyttää se vasaralla pillun päreiksi ja lähettää mokoma hirviö takaisin helvettiin. Saattaapi olla, että nyt sitten jää tupakointi ja batteryn ryystäminen joksikin aikaa tauolle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti