perjantai 19. elokuuta 2016

Askel lähempänä nirvanaa

On tullut huomattua, että tähän astisen eliniän aikana ei hyviä uutisia ole niin usein tullut.. mutta kerrankin voi olla tyytyväinen ja nostaa molemmat peukut pystyyn. Sain nimittäin koulun kunnialla päätökseen ja todistuksen käteen hyvin arvosanoin. Fiilikset olivat varsin tyytyväiset siihen nähden, että nämä viimeisimmät kolme vuotta ovat olleet aikamoista helvetin vuoristorataa, johon on mahtunut niin huonoja kuin hyviäkin asioita. Mutta nyt voikin sitten alkaa keskittymään paremmin tulevaan, kun paperit koulusta ovat kädessä ja pohtia mitä haluaa elämältään.


Viime viikonloppuna tuli myös vietettyä pienimuotoiset valmistujaiset sukulaisten kesken, jolloin pääsi poksauttelemaan skumppapulloja, kerämään pienimuotoisen kolehdin sukulaisilta ja nauttimaan hetkellisestä vapaudesta kerran kun koulu on saatu päätökseen. Myös osittain valmistujaislahjana sain parisen viikkoa takaperin uuden puhelimen lagisen näkkileipäni tilalle ja mikäs se uusi puhelin olisikaan ilman Pokemon Go:ta. Sisäinen lapseni oli saada nostalgiamaisen orgasmin, kun sain ladattua sovelluksen kännykkään ja kävelin ulkovesta metsästämään pokemoneja. 


Valitettavasti Pokemon Go:n addiktiivinen pelaaminen ja vesisateessa rämpiminen eivät ole mikään kovin hyvä yhdistelmä.. Nimittäin nyt onkin sitten melkein 39 asteen kuume päällä, kurkku aivan hellänä ja hirveät lihaskivut riesana jo kolmatta päivää. Tähän voisi joku tulla pätemään maalaisjärjen käyttämisestä ja kohtuudesta pelaamiseen, mutta voin pitää pään ylpeänä pystyssä ja sanoa, että kyllä se kannatti. *Yskii keuhkot pihalle vedet silmissä*

Vielä täytyy kirjoittaa ja samalla myös ylistää, että fb-kirppikset eivät olekkaan niin turhia paikkoja kuin olen tähän asti kuvitellut. Tuli tuossa ennen sairastumistani selailtua facebookin goottikirppiksiä ja mitä silmäni huomasivatkaan sieltä.. Hyväkuntoiset ja myös kohtuu hintaiset, paksupohjaiset New Rockit! Mikäs sen parempi sijoitus valmistujaisista tulleille rahoille olisikaan, kuin pistää viestiä kenkien omistajalle ja ostaa ne pois. 


Näissä kengissä riittää sopivasti (13cm) korkoa ja tyylikkyyttä uusiksi biletyskengiksi, eikä tarvitse enää pelätä, että kukaan jyräisi itseäni baarissa matalaksi. Kulumaa kengissä tietenkin näkyy, mutta hintaansa nähden kaikki on annettu anteeksi ja näihin kenkuleihin en ole törmännyt ennemmin missään eli win win. Värityskin kengän soljilla ja nyöreillä on mukavan violettimainen eli olen enemmän kuin tyytyväinen näihin törmäämiseen facebookissa.


Yläpuolella olevassa kuvassa revin vaatteet kaapista pikaisesti päälle pärskimisen ja kuumeilun vuoksi, mutta pääseepähän näkemään miltä kengät näyttävät kunnolla päältä. Nyt tämä kuumepeikko palaa takaisin vällyjen väliin ja jatkaa Screm Queens-sarjan parissa räkien nenänsä samalla lattialle. Ciao!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti