torstai 4. elokuuta 2016

Joke was on Me

Suomen kesä tuli ja meni, kuten myös positiivisesti yllättävä työssäoppimisjaksoni Helsingissä. Pienoisen taukoni aikana bloggailusta olen siis käyttänyt enimmäkseen kouluasioiden viimeistelyyn ja nyt olen sitten papereita vailla valmistunut koulusta. Tässä saattaakin juuri olla suurin syy miksi en ole oikein ehtinyt blogiin mitään kirjoittaa, mutta asian onneksi nyt voi korjata.

Viimeinen työssäoppimiseni suoritin kaverini työpaikalla Helsingissä, jossa toimin asiakaspalvelutehtävissä pubissa ja täytyy antaa tunnustusta, että ihan helvetin mukavaa ja rentoa oli. Pääsin näin tutustumaan pääkaupunkiseudun pubi- ja baarikulttuuriin paremmin ja tällä kertaa tiskin laadukkaammalta puolelta. Tämän jakson aikana sainkin uutta suuntaa elämälle ja ajattelin ryhtyväni baarimikoksi, tietenkin hygienia- ja anniskelupassin suorittamisen jälkeen. Kaltaiselleni epäsosiaaliselle, tatuoidulle ja värikkäämmälle persoonalle tämä oli todella opettava ja nautinnollinen kokemus, josta saan kiittää kaveriani moneen otteeseen ja nostaa peukkua.

Tällä samaisella reissulla pääkaupunkiseudulle tuli myös parin vuoden tauon jälkeen istuttua neulan alle ja koristeltua ihoa vähän lisää. Itäkeskuksessa sijaitseva tatuointiliike Duck's tattoo saa kyllä kunnioitukeni hyvästä asiakaspalvelusta ja laadusta mitä iholle jäi. Tyylikäs "Rotten" kädessä ja ihanan synkkä sydän kaulassa ovat kyllä uudet rakkaani, vaikka kädessä olevaa tatuointia pitääkin sijaintinsa takia käydäkkin vähän uusimassa. 


Mitähän muuta kerrottavaa olisi vai onko sittenkään? Kesäfiilikset ovat vielä päällä ja nyt voikin muutaman viikon ottaa rennosti ennen kuin lähden suorittelemaan passeja ja etsimään työpaikkoja, joten toivottelen hyvät kesän jatkot kaikille lukijoille (jotka ovat vielä kuvioissa)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti