lauantai 6. elokuuta 2016

Shopping & Suicide Squad


Hellurei ja hellät tunteet miten mukava perjantai eilen olikaan. Uuden puhelimen ohella pääsin vielä katsomaan kauan odotettua Suicide Squad-leffaa, joita tähdittivät Jared Leto itse Jokerina ja Margot Robbie seksikkäänä Harley Quinninä. Vuoden päivät sai tuotakin leffaa odottaa, mutta odotus todellakin kannatti ja koukkuunhan siihen jäi. Roolisuoritukset olivat loistavat ja juonikin tarpeeksi mukaansa vetävä, vaikka keskityinkin enimmäkseen Harley Quinnin ja Jokerin kohtauksiin. Margot Robbien roolisuoritus Harleynä oli sen verran häikäsevä, että se jopa herätti hetkellisesti heterouteni rippeet.. mutta vain hetkellisesti.

Anygays parisen viikkoa sitten päädyin tilaamaan KillStarin alennysmyynneistä jälleen hieman tavaraa ja voisinpa sanoa, että kannatti jälleen tyhjentää tiliään kyseiselle yritykselle. Mihinkään KillStarin tuotteeseen en ole ollut vielä tyytymätön, enkä varmasti tule olemaankaan. 


Vanhat lompakkoni tulevat varmasti kantamaan kaunaa uusimman hankintani takia.. nimittäin C U in paradise -lompakko, jonka repäisevä tyyli herättää katseista suunnasta jos toisestakin. Tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi se on tarpeeksi tilava säilyttämään kaikkia kortteja mitä minulta löytyy, vähäisiä rahojani ja vielä kännykkääkin, niin ei tarvitse sitäkään änkeä enää väkisin housujen taskuun. Lompakon ainoana haittapuolena oli tyyris hinta, mutta mieluusti sen tästä tyylikkyydestä ja laadusta maksoikin.


Ostoskoriin päätyi myös samalla okkultistiset verryttelyhousut, jotka ovat juuri passelit päiville kun ei jaksa pitää nahkahousuja tai kireitä farkkuja. Sopivat oikein hyvin pokemonien metsästykseen ja lenkkeilyyn ulkosalla tai ihan vain kotona hengailuun koneen äärellä. Näitä housuja olen katsellut vähän päälle vuoden, mutta nyt vasta kehtasin tilata, vaikka olivat silti melkein puolet halvemmat lompakkoon verrattuna..hups. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti