torstai 15. kesäkuuta 2017

Elossa ollaan ja balalaikka soi

Dodiin tämän melkein vuoden pituisen tauon jälkeen on hyvä jatkaa siitä mihin jäätiin.. eli ei mihinkään. Mitä vuoden aikana on nyt siis ehtinyt tapahtua? Valmistuin kuin valmistuinkin datanomiksi hyvillä arvosanoilla, muutin omilleni uuden lemmikkini kanssa, hommasin uuden tatuoinnin ja siinä tämä vuosi sitten taisi ollakkin.

Mitäpäs tällä hetkellä? Noh työtoiminnan ohella päätin sitten lähteä jatkamaan opiskeluita, mutta aivan eri alalta. Syksyllä olisi Hotelli- ja matkailualan pääsykokeet pääkaupunkiseudulla ja toivon mukaan pääsisi sitten tammikuussa aloittamaan opiskelut siellä. Ala vaikuttaa mielenkiintoiselta ja kuulostaa juuri itselle sopivalta, koska nykyään on tullut paljon sosiaalisemmaksi ja matkojen järjestäminen kuulostaa hauskalta.

Ensi kuussa myös kämppään muuttaa uusi lemmikki, nimittäin 2v. kuningaspyton. Taloudessa asustaa jo valmiiksi viljakäärmeen poikanen, joka on ollut aivan rakkauspakkaus persoonansa vuoksi  ja todella helppohoitoinen yksilö. Kuningaspytonit ovat hieman haastavampia lemmikkejä paastoamisen ja stressaantumisen vuoksi, mutta en usko ongelmia esiintyvän kuitenkaan. 

Kuvassa Saga-vauva nahanluonnin aikana

Ehkä sitä taas pääsee blogin kirjoittamiseen kiinni, vaikka valitettavasti konetta ei huushollissa vieläkään ole. Toivottavasti kaikki lukijat eivät ole vielä kaikonneet tämän "pienenhkön" kirjoitustauon aikana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti