AboutWho am I?

Olen Lassi Takala, 22-vuotias Tieto- ja Viestintätekniikan opiskelija Seinäjoelta ja valmistuin 2016. Aikaisempia opintoja on takana Mediataide- ja pelivisioon perustuva koulutus, jonka ansiosta kiinnostus valokuvaukseen kehittyi ja into tähän harrastukseen on jatkunut edelleen.

Räväköistä hiusväreistä ja erikoisemmista vaatteista pitävä persoona, jonka elämä on kulkenut niin kultaista keskitietä kuin örveltänyt ojissa vaatteet veressä ja paskassa. Omaa persoonaa voisi kuvailla kaikkine hetkineen oikeaksi mielenvaihteluiden vuoristoradaksi, joka jatkaa ja jatkaa kulkemistaan. Kiinnostuksen kohteita voidaan luokitella moneen lokeroon, mutta tärkeimmät ovat: tyyli, valokuvaus, piirtäminen, synkkääkin synkempi huumori ja baareissa sosiaalistuminen ihmisten parissa.

Dollipop Luxury

Bloggaaminen ja koko idea alkaa edes kirjoittelemaan nettiin lähti kaverini ideasta perustaa oma blogi, jonka nimenkin "Dollipop Luxuryn" hän oli ehtinyt keksiä meikkitaitelijan ja laulajan, Jeffree Starin melkein samannimisestä kappaleesta yhden kirjaimen erolla. Ilman kaverini tukea ja hieman pientä painostusta, en ehkä olisi koskaan ryhtynyt blogin kirjoittajaksi, enkä myöskään tutustunut sitä kautta uusiin ihmisiin. Kaikista takapakeista ja muista ongelmista huolimatta on tämäkin blogi ollut jo sen melkein viisi vuotta pystyssä, eikä hautajaisia ole vielä siltikään näkyvissä tämän osalta.. Ainakaan ihan vielä.

Dollipop Luxury on siis lifestyle-blogi, jossa kerron omasta elämästäni, pukeutumisestani, kavereistani ja kaikesta siltä väliltä. Yritän parhaani mukaan kirjoittaa blogiin niin useasti kun voi ja lukijakuntaa on aina mukava saada lisää. Mielenkiintoiset ihmiset ja blogit tuovat aina lisää inspiraatiota ja on hauska päästä lukemaan muiden ihmisten tyyleistä ja elämistä.


Tervetuloa siis tutustumaan ja lukemaan blogiani!